Om migJag som driver den här bloggen heter Catharina Källgren. Jag kallar mig Cath. mest för enkelhetens skull, det var en bra förkortning första gången jag skulle skaffa ett nick på ett scrapbookingforum.

Scrappat har jag gjort sedan 2007. Jag är just nu med i designteamet i Kortskissen.

Handarbetat har jag gjort sedan min farmor och faster lärde mig virka. Jag stickar, broderar och virkar när andan faller på. Det var mer förr, innan scrapbookingen kom in i mitt liv. Just nu stickar och virkar jag lite ibland, Lovikkavantar har jag gjort ganska många par vid det här laget.

Att baka har alltid varit en passion för mig. Att laga mat är också kul, det är ju en livsnödvändighet att äta så varför inte göra det så gott och trevligt som möjligt kring det!

Jag lever med min kärlek i ett hus med en trädgård som är under uppbyggnad. Kanske kommer det något om det också i den här bloggen.

Jag har 5 barn födda mellan 1991 och 2004. De har två pappor som jag inte lever ihop med längre men som är viktiga i vårt, framför allt; barnens liv!

Till vardags utövar jag mitt drömyrke; jag arbetar som lärare i årskurs 4 - ett helt fantastiskt yrke där jag möter underbara elever! Slitigt är det dock ryckvis vilket säkert kommer märkas här i mitt uppdaterande av bloggen.

Vill du komma i kontakt med mig så är min mejladress cath2009 @ live.se (utan mellanslag).
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varmt välkommen till mig! Jag blir så glad för en hälsning från dig!