fredag 9 november 2018

Kortskissen #486


Hallå där!
Jag är urusel på att blogga men desto bättre på att uppdatera Instagram och Facebooksidan, spana in här till höger så hittar ni mig där! 

Jag är också himla bra på att köpa stämplar. Varje gång så tänker jag att NU minsann så ska jag börja stämpla mer! Men jag kan vara en av de lataste pysslarna som finns så det blir liksom aldrig av. Jag kan inte skylla på att jag har oordning bland stämplarna heller, snyggt och fint finns de kategoriserade i pärmar här i hyllan. 

Men nu har jag ju faktiskt använt en stämpel som är ganska "ny" (läs 1 år sisådär) den är från Vilda stamps och jag köpte den hos Engströms sist jag var där. Papperet är från Prima och har legat till sig i gömmorna här. Jag har använt mig av veckans skiss hos Kortskissen, där jag mest känner mig som en administratör än inspiratör, men ibland så hoppar det ut ett kort även från mig! 

Men nu minsann så har jag tänkt att jag SKA börja använda mina stämplar mer frekvent. Jodå, den som lever får se, men ett kort i veckan med stämpel tänker jag ha som mål. Om så bara en liten textstämpel... 

Kram och trevlig helg!
Cath.


1 kommentar:

Varmt välkommen till mig! Jag blir så glad för en hälsning från dig!